Vastuullisuus

Osmialle vastuullisuus yrityksenä on ollut alusta asti itsestään selvää, sillä tunnemme vastuumme tavaran tuottajana ja arvostamme toiminnassa läpinäkyvyyttä. Meille vastuullisuus tarkoittaa sitä, että koko tuotantoketju on meidän omissa käsissämme ja valitsemme itse raaka-aineet huolellisesti. Kuluttajan on helppo kysyä meiltä tuotteista, jos joku asia askarruttaa. Meidän on myös helppo kertoa siitä asiakkaille avoimesti.

Meillä on tietoa ja ammattitaitoa valita parhaat raaka-aineemme, sillä yrityksemme perustaja Eero on väitellyt kemian tohtori. Meille on tärkeää, että tuotteet toimivat siinä funktiossa mihin ne on tarkoitettu, raaka-aineet ovat turvallisia ja ympäristöystävällisiä. Tuotteemme tavoitteena on antaa käyttäjälleen iloa ja elämyksen tunteita, arjen luksusta.

Osmia tuoksut

Valmistamme kaikki tuotteissa käyttämämme tuoksut itse omalla tehtaallamme, tämä on meidän ainutlaatuista osaamista. Tuoksujen valmistuksessa käytämme joko eteerisiä öljyjä tai itse valmistamia tuoksuöljyjä, riippuen mitä luonnosta on valmiina saatavilla. Itse valmistettu tuoksuöljy on ekologisesti kestävä vaihtoehto, se ei kuormita luontoa samalla lailla kuin eteerisen öljyn valmistus. Lähes kaikissa tuotteissamme on tuoksu, mutta filosofiamme mukaan se tulee esille hienostuneena häivähdyksenä, aivan kuten suomalaisessa luonnossakin.

Tuotanto

Tuotantomme tapahtuu Helsingin Herttoniemessä. Tämä mahdollistaa sen, että pystymme valmistamaan juuri sopivia eriä tuotteita, joten hävikkimme on olematon. Osmian tuotannossa ei synny ympäristölle haitallisia päästöjä, eikä raaka-aineita tai puolivalmisteita joudu hukkaan. Suosimme yksikertaisia koostumuksia sekä luonnon omia raaka-aineita, ja valitsemme raaka-aineet vain parhailta toimittajilta. Tuotteet, jotka eivät ole ulkonäkönsä puolesta täytä vaatimuksia mutta ovat täysin käyttökelpoisia, toimitamme hyväntekeväisyyteen

Tuoteturvallisuus
Osmia on EU-säädösten mukaan rekisteröity ja valvottu kosmetiikkavalmistaja.

Tuoteturvallisuudesta vastaa koulutettu kemisti, joten voit aina luottaa tuotteen vastaavan sitä, mitä selosteessa lukee.

Valmistuksessa käytetään mahdollisimman vähän lisäaineita, mutta runsaasti korkealuokkaisia luonnonöljyjä sekä omia Osmian vuosien aikana kehittämiä tuoksuöljyjä. Siksi monet tuotteemme sopivat herkkäihoisille.

Vastuullisesti Suomessa valmistettu tuote on täydellinen valinta tämän päivän tiedostavalle kuluttajalle.